Cégbemutatás

KIK VAGYUNK:
Magyarországon 1990-ben alapította meg Cegléden az Olasz Bellio család a Tortellino Tészta-és édesipari Kft-t.
Miután a Bellio család megvásárolta a régi kenyérgyár sütödét,megváltoztatta a termelés profilját, létrehozva egy modern , a piac legfejlettebb termelési technikáival rendelkező tésztagyárat, mely friss tésztaféléket gyárt. Nem csak a híres Bolognából származó "Tortellini-és Ravioli " tésztát gyárt, hanem nokedlit, és sztrapacskát is ami szlovák eredetiséggel rendelkezik.

Szlogenünk: " Egy igazi Olasz íz, hazai termékben ".
Ez mit is jelent? A válasz egyszerű...
Az olasz konyhai ízeket szeretnénk megismertetni, összeilleszteni a magyar konyhával.

A cég a megalapítása óta eltelt időben Magyarországon a kényelmi termékek kategóriájában piacvezető pozíciót ért el.

KÜLDETÉSÜNK:

Cégünk küldetése  arra irányul, hogy  növelje jelenlétét  a magyar és a nemzetközi piacon, úgy a klasszikus tésztagyári termékekkel, mint azokkal az új termékekkel, melyeket a globális , de ugyanakkor a nemzeti és nemzetközi hagyományokra érzékeny piac megkövetel.
A Tortellino Kft következetesen  éri el célját  a termék minőségének folyamatos javításával, illetve  a termelési technikák fejlesztésével.
Külön figyelmet fordítunk minden kisebb- és nagyobb üzlet gyártási szabályainak, ezáltal képesek vagyunk ellátni öket a megfelelő minőséggel.
Ezek közé sorolhatjuk, a nagy multi cégeket:  Tesco, Spar, Aldi, Auchan.. és ezenkívül sok kisebb üzletet is sorolhatnánk.
Fontos számunka, és külön figyelmet fordítunk az ízre, a minőségre, de többet között ezzel együtt az egészséges termékekre is,így elkezdtünk gyártani teljes kiörlésű termékeket, mint például Nokedli, Gnocchi, és Lasagna.

A cégünk tevékenységének fókuszába minden szinten a vevői elégedettséget helyezzük. Ez lehetővé teszi minden dolgozónk számára, hogy munkáját a cég céljaival összhangban végezze.


TERMELÉSÜNK KÜLÖNBÖZŐ FÁZISAI:

A TERMELÉS:

1. Az alapanyag beszerzése és tárolása
2. A  nyers tészta és a töltelék elkészítése
3. A tészta gyúrása és formázása
4. Az első pasztőrözés
5. Csomagolás
6. Második pasztőrözés és a vákuum csomagolású áru hűtése
7. A kész áru csomagolása és raktározása

A TÖBBLET, AMIT A MI TERMELÉSI FOLYAMATUNK NYÚJT

A teljes termelési folyamat új, a legfejlettebb technológiával és kifejezetten a Tortellino Kft részére gyártott berendezésekkel zajlik.

•    Elválasztott helyiségek a termelési folyamat jobb minősége érdekében
•    A töltelékek napi legyártása és felhasználása
•    Kétszeres pasztőrözés a termék hosszabb eltarthatósága és egészségessége céljából
•    Fém detektor
•    A nap 24 órájából 24 órában számítógépes ellenőrzése a  pasztőrözés hőmérsékletének és  a hűtőcelláknak, melyekben az alapanyagot, illetve a kész terméket tároljuk.


TERMÉKEK:

A NAGYKERESKEDELMI IRÁNYVONAL:

Termékeink  minősége és  teljes skálája , a legismertebb formáiban általában minden polcon jelen van a  magyar nagykereskedelemben.
A 250-300-500-1000 grammos kiszerelés biztosan a legmegfelelőbben elégíti ki  minden család igényét, a kis üzletektől egészen a nagykereskedelmi pontokig.

Minden kiszerelési formában ugyanazzal a gondossággal járunk el  mind az összetevők tekintetében, mind annak a szenvedélynek a tekintetében, amellyel egy olyan termék előállítását végezzük, amely híressé tette Olaszországot: A PASTA azaz: A TÉSZTA,

A fogyasztó ugyanakkor biztosítva van arról, hogy a termék megfelel a  bizalmát élvező áruházlánctól megszokott normáknak és minőségi igényeknek.
A Tortellino K.f.t  magáéva tette ezt a termelési filozófiát, melynek alapja a minőség, a termékek változatossága és a termelés rugalmassága. A Tortellino K.f.t képessége, hogy  a vevő megrendelése alapján termeljen, elsődleges számára:  a tészta sokféle formája , a töltelékek és a kiszerelés változatossága   egy konkrét és jelentős példa  erre.

 
KISZERELÉS ÉS CSOMAGOLÁS

A Tortellino K.f.t  elsősorban zsákokba csomagolja termékét, akár négyszögletes alapú, akár zacskó formájú, mivel ez a fajta csomagolás felel meg a legjobban a friss terméknek. A zacskóink  250-1000  gramm terméket tartalmaznak , a termék  típusától függően.