Körettészták

Főzési idő: 1-2 perces
Elkészítési javaslat: A sztrapacskát enyhén sós,bő, forrásban lévő vízben 1-2 percig főzzük, majd miután a víz felszínére az első szemek feljöttek, leszűrjük. Kevés olajban megforgatjuk és ízlés szerint tálaljuk.
Összetevők:
Búzaliszt,ivóvíz, burgonya (20%), tojáslé ,mapraforgó étolaj,étkezési só, antioxidáns: citromsav.
Allergén anyagok:
A termék glutént és tojást tartalmaz
Csomagolás: PA/PE fóliatasak védőgázt tartalmazó zárás
Fogyasztható: bontatlan állapotban tárolva a csomagolás hátulján feltüntetett időpontig.
Tárolási és szállítási feltételek: 0- +8 C között 
A csomag 4 adagot tartalmaz
Kiszerelés: 1000g
Cikkszám: ST-1
SZTRAPACSKA 1000g
Főzési idő: 1-2 perces
Elkészítési javaslat: A sztrapacskát enyhén sós,bő, forrásban lévő vízben 1-2 percig főzzük, majd miután a víz felszínére az első szemek feljöttek, leszűrjük. Kevés olajban megforgatjuk és ízlés szerint tálaljuk.
Összetevők:
Búzaliszt,ivóvíz, burgonya (20%), tojáslé ,napraforgó étolaj,étkezési só, antioxidáns: citromsav.
Allergén anyagok:
A termék glutént és tojást tartalmaz
Csomagolás: PA/PE fóliatasak védőgázt tartalmazó zárás
Fogyasztható: bontatlan állapotban tárolva a csomagolás hátulján feltüntetett időpontig.
Tárolási és szállítási feltételek: 0- +8 C között 
A csomag 2 adagot tartalmaz
Kiszerelés: 500g
Cikkszám: ST-2
Sztrapacska 500g
Sütési idő: 30-40 perc
Elkészítési javaslat: Kivajazott tűzálló tálba elhelyezünk egy réteg tésztát, megkenjük besamelmártással , majd raguval és megszórjuk sajttal, befedjük tésztalappal, ezt megismételjük, így 4-5 réteget kapunk.
A legfelső tésztalapra ragut, besamellt, sajtot, és vajdarabkákat teszünk, majd 30-40 percig sütjük 160-170°C hőmérsékleten.
Összetevők:
Tészta: durumbúzadara , búzaliszt, víz, tojáslé.
Allergén anyagok:
A termék glutént tartalmaz
Csomagolás: PA/PE fóliatasak védőgázt tartalmazó zárás
Fogyasztható: bontatlan állapotban tárolva a csomagolás hátulján feltüntetett időpontig.
Tárolási és szállítási feltételek: 0 - +8 C között 
A csomag 6 adagot tartalmaz.
Kiszerelés: 500g
Cikkszám: L-1
LASAGNE 500g
Főzési idő: 1-2 perc
Elkészítési javaslat: A nokedlit enyhén sós, forrásban lévő vízben 1-2 percig főzzük, majd miután a víz felszínére az első szemek feljöttek, leszűrjük. Kevés olajban megforgatjuk és ízlés szerint tálaljuk.
Összetevők:
Búzaliszt, víz, tojáslé, étkezési só, napraforgó étolaj.
Allergén anyagok:
A termék glutént és tojást tartalmaz
Csomagolás: PA/PE fóliatasak védőgázt tartalmazó zárás
Fogyasztható: bontatlan állapotban tárolva a csomagolás hátulján feltüntetett időpontig.
Tárolási és szállítási feltételek: 0- +8 C között 
A csomag 4 adagot tartalmaz.
Kiszerelés: 1000g
Cikkszám: N-1
NOKEDLI 1000g
Főzési idő: 1-2 perc
Elkészítési javaslat: A nokedlit enyhén sós, forrásban lévő vízben 1-2 percig főzzük, majd miután a víz felszínére az első szemek feljöttek, leszűrjük. Kevés olajban megforgatjuk és ízlés szerint tálaljuk.
Összetevők:
Búzaliszt, víz, tojáslé, étkezési só, napraforgó étolaj.
Allergén anyagok:
A termék glutént és tojást tartalmaz
Csomagolás: PA/PE fóliatasak védőgázt tartalmazó zárás
Fogyasztható: bontatlan állapotban tárolva a csomagolás hátulján feltüntetett időpontig.
Tárolási és szállítási feltételek: 0- +8 C között 
A csomag 4 adagot tartalmaz.
Kiszerelés: 500g
Cikkszám: N-2
Nokedli 500g
GNOCCHI:
Főzési idő: 1-2 perc
Elkészítési javaslat: A tésztát enyhén sós, bő, forrásban lévő vízben 1-2percig főzzük, majd miután a víz felszínére feljött, leszűrjük. Ezután a kifőtt tésztát kedvenc mártásunkkal, vagy pirított morzsával, illetve pörköltbe főzve vagy mellé köretként ízlés szerint tálaljuk. Levesbetétként is ajánljuk.

Összetevők: búzaliszt, ivóvíz, burgonyaphely (11%), burgonyakeményítő ( 8%), rizsliszt ( a tészta külső része meghintve), étkezési só, antioxidáns: citromsav,tartósítószer: szorbinsav.

Csomagolás: PA/PE fóliatasak védőgázt tartalmazó zárás
Fogyasztható: bontatlan állapotban tárolva a csomagolás hátulján feltüntetett időpontig.
Tárolási és szállítási feltételek: 0- +8 C között .
A csomag 4 adagot tartalmaz
Kiszerelés: 500g
Cikkszám: G-1
 
  • BOLOGNAI RAGUS TÖLTÖTT GNOCCHI :
Összetevők:
Tészta: búzaliszt, ivóvíz, burgonyapehely (10%), burgonyakeményítő (8%), rizsliszt (gnocchi külső része meghintve) , étkezési só, antioxidáns(citromsav) , tartósítószer(szorbinsav)
Töltelék: (min. 20%): sertéshús (72g/100g töltelék), ivóvíz, sűritett paradicsom(15g/100g töltelék), búzaliszt, vöröshagyma, sárgarépa, napraforgó étolaj, étkezési só, feketebors.
Csomagolás: PA/PE fóliatasak védőgázt tartalmazó zárás
Fogyasztható: bontatlan állapotban tárolva a csomagolás hátulján feltüntetett időpontig.
Tárolási és szállítási feltételek: 0- +8 C között 
Kiszerelés: 300g
Cikkszám: GB-2
 

 
GNOCCHI
Főzési idő: 1-2 perc
Elkészítési javaslat: A nokedlit enyhén sós, forrásban lévő vízben 1-2 percig főzzük, majd miután a víz felszínére az első szemek feljöttek, leszűrjük. Kevés olajban megforgatjuk és ízlés szerint tálaljuk.
Összetevők:
Teljes kiörlésű búzaliszt (45%), ivóvíz, tojáslé, étkezési só, napraforgó étolaj.
Csomagolás: PA/PE fóliatasak védőgázt tartalmazó zárás
Fogyasztható: bontatlan állapotban tárolva a csomagolás hátulján feltüntetett időpontig.
Tárolási és szállítási feltételek: 0- +8 C között 
A csomag 4 adagot tartalmaz.
Kiszerelés: 1000g
Cikkszám: IN-1
Teljes kiörlésű nokedli 1000g
Főzési idő: 1-2 perc
Elkészítési javaslat: A nokedlit enyhén sós, forrásban lévő vízben 1-2 percig főzzük, majd miután a víz felszínére az első szemek feljöttek, leszűrjük. Kevés olajban megforgatjuk és ízlés szerint tálaljuk.
Összetevők:
Teljes kiörlésű búzaliszt (45%), ivóvíz, tojáslé, étkezési só, napraforgó étolaj.
Csomagolás: PA/PE fóliatasak védőgázt tartalmazó zárás
Fogyasztható: bontatlan állapotban tárolva a csomagolás hátulján feltüntetett időpontig.
Tárolási és szállítási feltételek: 0- +8 C között 
A csomag 2 adagot tartalmaz.
Kiszerelés: 500g
Cikkszám: IN-2
Teljes kiörlésű nokedli 500g
Sütési idő: 30-40 perc
Elkészítési javaslat: Kivajazott tűzálló tálba elhelyezünk egy réteg tésztát, megkenjük besamelmártással , majd raguval és megszórjuk sajttal, befedjük tésztalappal, ezt megismételjük, így 4-5 réteget kapunk.
A legfelső tésztalapra ragut, besamellt, sajtot, és vajdarabkákat teszünk, majd 30-40 percig sütjük 160-170°C hőmérsékleten
Összetevők:
Tészta: Teljes kiörlésű bűzaliszt (75%) , ivóvíz, tojáslé.
Allergén anyagok:
A termék glutént tartalmaz
Csomagolás: PA/PE fóliatasak védőgázt tartalmazó zárás
Fogyasztható: bontatlan állapotban tárolva a csomagolás hátulján feltüntetett időpontig.
Tárolási és szállítási feltételek: 0 - +8 C között 
A csomag 6 adagot tartalmaz.
Kiszerelés: 500g
Cikkszám: IL-1
Teljes kiőrlésű Lasagne 500g
Főzési idő: 1-2 perc
Elkészítési javaslat: A tésztát enyhén sós, bő, forrásban lévő vízben 1-2percig főzzük, majd miután a víz felszínére feljött, leszűrjük. Ezután a kifőtt tésztát kedvenc mártásunkkal, vagy pirított morzsával, illetve pörköltbe főzve vagy mellé köretként ízlés szerint tálaljuk.

Összetevők: Teljes kiörlésű búzaliszt (25%) ivóvíz, burgonyaphely (11%), burgonyakeményítő ( 8%), rizsliszt (a tészta külső része meghintve), étkezési só, antioxidáns: citromsav,tartósítószer: szorbinsav.

Csomagolás: PA/PE fóliatasak védőgázt tartalmazó zárás
Fogyasztható: bontatlan állapotban tárolva a csomagolás hátulján feltüntetett időpontig.
Tárolási és szállítási feltételek: 0- +8 C között .
A csomag 4 adagot tartalmaz
Kiszerelés: 500g
Cikkszám: IG-1
Teljes kiőrlésű Gnocchi