Tészta készítés

MAGYARORSZÁGON EGYEDÜL CÉGÜNK GYÁRT FRISS TÉSZTÁT.
Termékeink és tevékenységi körünk: töltött ( gnocchi, ravioli, tortellini, ) és töltetlen (lasagne, gnocchi, , nokedli, sztrapacska) tészták gyártása és értékesítése védőgázas csomagolásban. Készítünk kézzel töltött friss tortellini tésztát is, bérgyártást is vállalunk.
Olasz száraztészták és egyéb olasz élelmiszeripari termékek importőrei is vagyunk.
A Tortellino Kft. 1990-ben, olasz tulajdonos által Cegléden alapított vállalkozás.
A cég fő profilja olasz típusú friss tészták gyártása és forgalmazása.

A TERMELÉS:

1. Az alapanyag beszerzése és tárolása
2. A  nyers tészta és a töltelék elkészítése
3. A tészta gyúrása és formázása
4. Az első pasztőrözés
5. Csomagolás
6. Második pasztőrözés és a vákuum csomagolású áru hűtése
7. A kész áru csomagolása és raktározása

A TÖBBLET, AMIT A MI TERMELÉSI FOLYAMATUNK NYÚJT

A teljes termelési folyamat új, a legfejlettebb technológiával és kifejezetten a Tortellino Kft részére gyártott berendezésekkel zajlik.

•    Elválasztott helyiségek a termelési folyamat jobb minősége érdekében
•    A töltelékek napi legyártása és felhasználása
•    Kétszeres pasztőrözés a termék hosszabb eltarthatósága és egészségessége céljából
•    Fém detektor
•    A nap 24 órájából 24 órában számítógépes ellenőrzése a  pasztőrözés hőmérsékletének és  a hűtőcelláknak, melyekben az alapanyagot, illetve a kész terméket tároljuk.