Hívjon minket:

+36 53 887 054

Tészta és édesipari Kft.

Egy igazi olasz íz hazai termékben

Rólunk

MINŐSÉG

1990

ÓTA

KIK VAGYUNK?

Cégbemutatás

Magyarországon 1990-ben alapította meg Cegléden az Olasz Bellio család a Tortellino Tészta- és édesipari Kft-t.

Miután a Bellio család megvásárolta a régi kenyérgyár sütödét, megváltoztatta a termelés profilját, létrehozva egy modern, a piac legfejlettebb termelési technikáival rendelkező tésztagyárat, mely friss tésztaféléket gyárt. Nem csak a híres Bolognából származó “Tortellini- és Ravioli” tésztát gyárt, hanem nokedlit, és sztrapacskát is ami szlovák eredetiséggel rendelkezik.

Szlogenünk: “Egy igazi olasz íz, hazai termékben.”

Ez mit is jelent? A válasz egyszerű…

Az olasz konyhai ízeket szeretnénk megismertetni, összeilleszteni a magyar konyhával.

A cég a megalapítása óta eltelt időben Magyarországon a kényelmi termékek kategóriájában piacvezető pozíciót ért el.

RÓLUNK

Küldetésünk

Cégünk küldetése arra irányul, hogy növelje jelenlétét a magyar és a nemzetközi piacon, úgy a klasszikus tésztagyári termékekkel, mint azokkal az új termékekkel, melyeket a globális, de ugyanakkor a nemzeti és nemzetközi hagyományokra érzékeny piac megkövetel.

A Tortellino Kft. következetesen éri el célját a termék minőségének folyamatos javításával, illetve a termelési technikák fejlesztésével.
Külön figyelmet fordítunk minden kisebb- és nagyobb üzlet gyártási szabályainak, ezáltal képesek vagyunk ellátni öket a megfelelő minőséggel.
Ezek közé sorolhatjuk, a nagy multi cégeket: Tesco, Spar, Aldi, Auchan.. és ezenkívül sok kisebb üzletet is sorolhatnánk. Fontos számunka, és külön figyelmet fordítunk az ízre, a minőségre, de többet között ezzel együtt az egészséges termékekre is, így elkezdtünk gyártani teljes kiörlésű termékeket, mint például Nokedli, Gnocchi.

A cégünk tevékenységének fókuszába minden szinten a vevői elégedettséget helyezzük. Ez lehetővé teszi minden dolgozónk számára, hogy munkáját a cég céljaival összhangban végezze.

Igazi olasz íz
Minőségi alapanyagok
Változatos termékek
Rugalmas termelés
Változatos kiszerelés
Sokféle forma
REFERENCIÁK

Legyen partnerünk!

Amennyiben Ön is szeretné forgalmazni termékeinket, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.