Hívjon minket:

+36 53 887 054

Tészta és édesipari Kft.

Egy igazi olasz íz hazai termékben

Termelés

TERMELÉS

Termelésünk különböző fázisai

TERMELÉS

A többlet, amit a mi termelési folyamatunk nyújt

A teljes termelési folyamat új, a legfejlettebb technológiával és kifejezetten a Tortellino Kft. részére gyártott berendezésekkel zajlik.
TERMÉKEK

A nagykereskedelmi irányvonal

Termékeink minősége és teljes skálája, a legismertebb formáiban általában minden polcon jelen van a magyar nagykereskedelemben.

A 250-300-500-1000 grammos kiszerelés biztosan a legmegfelelőbben elégíti ki minden család igényét, a kis üzletektől egészen a nagykereskedelmi pontokig.

Minden kiszerelési formában ugyanazzal a gondossággal járunk el mind az összetevők tekintetében, mind annak a szenvedélynek a tekintetében, amellyel egy olyan termék előállítását végezzük, amely híressé tette Olaszországot: A PASTA azaz: A TÉSZTA.

A fogyasztó ugyanakkor biztosítva van arról, hogy a termék megfelel a bizalmát élvező áruházlánctól megszokott normáknak és minőségi igényeknek.
A Tortellino Kft. magáéva tette ezt a termelési filozófiát, melynek alapja a minőség, a termékek változatossága és a termelés rugalmassága. A Tortellino Kft. képessége, hogy a vevő megrendelése alapján termeljen, elsődleges számára: a tészta sokféle formája, a töltelékek és a kiszerelés változatossága egy konkrét és jelentős példa erre.

TERMÉKEK

Kiszerelés és csomagolás

A Tortellino Kft. elsősorban zsákokba csomagolja termékét, akár négyszögletes alapú, akár zacskó formájú, mivel ez a fajta csomagolás felel meg a legjobban a friss terméknek.

A zacskóink 250-1000 gramm terméket tartalmaznak, a termék típusától függően.