Hívjon minket:

+36 53 887 054

Tészta és édesipari Kft.

Egy igazi olasz íz hazai termékben

Fehérboros, paradicsomos gnocchi rukkolával

Ebéd olasz módra: fehérboros, paradicsomos gnocchi rukkolával

Hozzávalók:
4 személyre

  • 500g gnocchi
  • olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 40 dkg koktélparadicsom
  • 2 dl száraz fehérbor
  • 10 dkg rukkola


Gnocchi:

(Főzési idő: 1-2 perc)
A tésztát enyhén sós, bő, forrásban lévő vízben 1-2 percig főzzük, majd miután a víz felszínére feljött, leszűrjük.

Ezután:
Serpenyőben olajat hevítünk, rádobjuk a finomra vágott fokhagymát, majd 1 perc után a félbevágott paradicsomokat is. Amikor kis levet eresztett, felöntjük a borral. Magas hőmérsékleten 2 percig forraljuk, majd belekeverjük a gnocchikat. 2 perc alatt átforrósítjuk, friss rukkolával megszórva tálaljuk.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest